Εμείς... 25 Χρόνια Κοντά σας!

Αγαπητοί γονείς

Με όλη την ευθύνη και συνέπεια που πρέπει να διακρίνει ένα τέτοιο έργο, δημιουργήσαμε το πρότυπο κέντρο προσχολικής αγωγής στην περιοχή μας.

Γιατί ένα παιδί, δεν είναι έτοιμο να ακολουθήσει τους γοργούς, συχνά εξαντλητικούς ρυθμούς της σημερινής πραγματικότητας. Χρειάζεται ψυχική ηρεμία και προσήλωση για να μπορέσει να ανακαλύψει τον κόσμο γύρω του.

Η επίβλεψη του παιδιού αποτελεί ασφαλώς πρωταρχικό μας μέλημα. Όμως, αρχή μας είναι , η αρμονική ανάπτυξη του βασισμένη στις σύγχρονες παιδαγωγικές αντιλήψεις όπως ηθική και κοινωνική αγωγή , αισθητηριακές και λεκτικές ασκήσεις , που βοηθούν να διευρύνει τους πνευματικούς του ορίζοντες.

Σημαντική συμβολή σε όλα αυτά, έχουν το ειδικευμένο προσωπικό αλλά και το περιβάλλον. Στις άνετες αίθουσες, δίνουμε έμφαση στην καθαριότητα και στο εξελιγμένο παιδαγωγικό υλικό. Στον κήπο των 1.000 τμ τα παιχνίδια της παιδικής χαράς συνδυάζονται με τα επιμορφωτικά και τον χώρο υπαίθριας συγκέντρωσης.

Στον ‘κήπο των αστεριών ’ σας περιμένουμε να μοιραστούμε την ευθύνη για το σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής σας το παιδί σας .


Προσωπικό

Αρτεμις ΛΑμπροπουλου
Λαμπροπούλου 'Αρτεμις
-Βρεφονηπιοκόμος
Με πολύχρονη πείρα στο χώρο και βαθειά γνώση σε ό, τι έχει να κάνει με την καθημερινή φροντίδα του παιδιού, η Άρτεμις, βρεφονηπιοκόμος του παιδικού σταθμού, συνδυάζει το παιχνίδι και τη γνώση στα πρότυπα της σύγχρονης παιδαγωγικής, προσφέροντας στους μικρούς μας μαθητές όλα τα εφόδια που χρειάζονται σε αυτήν την ευαίσθητη ηλικία.