Είπαν για εμάς...

Ο καλύτερος παιδικός σταθμός ever! ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ...

Γιάννης Γλυκος

Η κόρη μας πήγε στο σταθμό στην ηλικία των 2,5 ετών. Προσαρόστηκε πολύ γρήγορα και από την πρώτη στιγμή μέχρι και τώρα πηγαίνει με την ίδια χαρά. Είναι ένας σταθμός οικογενειακός, όπου φροντίζουν τα παιδιά με πολύ αγάπη, προσέχουν πολύ την καθαριότητα και υγιενή, το φαγητό και την ασφάλεια τω παιδιών.

Πάνος και 'Ορσα Σερέτη

Επειδή ο γραπτός λόγος μένει, θέλω να ευχαριστήσω όλους σας ακόμη μια φορά για τα (3) χρόνια "φοίτησης" και σημαντικά για τον γυιό μου Δημήτρη. Η διαφορά στην συμπεριφορά του, στην γνωστική και συναισθηματική του ανάπτυξη ήταν θεαματική από την ώρα που πάτησε το πόδι του στα σκαλοπάτια του κήπου σας. Και χωρίς να κολακεύω αυτό οφείλεται σε όλους σας και είμαι βέβαιη ότι τα χρόνια αυτά θα μείνουν όμορφες παρακαταθήκες στο διάβα της ζωής του.... Τον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό "κήπος των αστεριών" συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλες τις μανούλες.... Καλές διακοπές & να επιστρέψετε φρέσκοι για μια άλλη μια δημιουργική χρονιά με νέες φατσούλες!!

Αναστασία Ρεκλείτη

O «κήπος των Αστεριών με την γλυκιά και στοργική υπεύθυνη του σταθμού κα Αστέρω Μπουζαλά , φροντίζει ώστε τα παιδάκια να εξέρχονται από την βρεφονηπιακή – προσχολική ηλικία πραγματικά «αστεράκια» . Την ευχαριστούμε ολόψυχα για την αγάπη , την φροντίδα, την αμέριστη προσοχή αλλά και την παιδεία που έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στα παιδιά μου και στην ανηψιά μου.

Νίκος Πελεκάνος

Οι άνθρωποι του σταθμού κατάφεραν τόσο σημαντική πρόοδο που δεν καταφέραμε εμείς οι ίδιοι γονείς εδώ και χρόνια....

Αλέξανδρος Μεϊντάνης

Οικογενειακό περιβάλλον, μεγάλος κήπος για παιχνίδι και δραστηριότητες, σπιτικό φαγητό, ολοκληρωμένο παιδαγωγικό πρόγραμμα... μια ζεστή αγκαλιά και για τα δυο μου παιδιά!

Μαρία Καραντώνη

Οικογενειακό περιβάλλον, φροντισμένη διαπαιδαγώγηση και πάνω από όλα μια ζεστή αγκαλιά για τα μικρά μας ... αστεράκια!

Δανάη Μαγκανιώτη

Το παιδί μου φέτος τον Σεπτέμβριο έγινε 2,5 ετών και μέχρι τώρα ετρωγε αποκλειστικά αλεσμένο φαγητό ! πηγαίνοντας στον "ΚΗΠΟ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ" είχα τρομερό άγχος καθώς περνούσε ολόκληρη την ημέρα του με μια κρέμα φαριν λακτε που της είχα δώσει το πρωϊ εγώ από το σπίτι . Δεν ήξερε καν να μασάει , ότι έβαζε στο στόμα της το κρατούσε μπροστά ακόμα και για μία ώρα εως ότου έλιωνε τελείως .... η δασκάλα της Αστέρω Μπουζαλά σαν να έβαλε προσωπικό στοίχημα με τον εαυτό της και αφού κατάφερε μέσα στις πρώτες 3 εβδομάδες να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με την κόρη μου , πλέον εδώ και 3 εβδομάδες δεν ξανά άλεσα φαγητό καθώς η μικρή τρώει πλέον στον παιδικό σταθμό από τα χέρια της κας Αστέρως , της δασκάλας της , φαγητό σπιτικό μαγειρεμένο καθημερινά απ τους ιδιους. Αυτό που πέτυχε το θεωρώ αρκετά δύσκολο καθώς η μικρή δεν εμπιστευόταν κανέναν άλλο και έφτανε στο σημείο να βάζει ακόμα και τα κλάματα αν προσπαθούσε να την ταΐσει κάποιος άλλος πέρα απ'τους γονείς της , δύσκολο παιδί ...! Πλέον κάθε μέρα ξυπνάει μες την τρελή χαρά για να πάει στην Αστέρω της και αυτό μου αρκεί ως μάνα ! Επίσης να σας πω οτι ο δάσκαλος κος Βασίλης παίζει κιθάρα και μαθαίνει στα παιδιά και άλλα όργανα , τα μεσημέρια που παω να την πάρω ειναι ολα τα παιδάκια μαζεμένα γύρω του και απολαμβάνουν την μουσική παιδεία που τους προσφέρει, κάτι σπάνιο ! Για το περιβάλλον δεν χρειάζονται λόγια καθώς οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους... !

Λαμπρινή Ανδρεάδου